Unes 200 persones va reunir a la sala de Cal Soler l’acte de presentació d'Adriana Delgado com a candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Vicenç per a les municipals de l'any que ve. L'actual alcaldessa va estar acompanyada per la resta de regidors/es republicans, Josep Martí, Sílvia Oliveras, Jordi Palma i Gisela Pascual, que van exposar la feina feta durant aquest mandat. Els 5 membres del grup municipal d'ERC, que lidera el Govern local, van detallar també les principals transformacions que estan portant a terme i les que plategen per al proper mandat. Els regidors

republicans van concretar les principals accions empreses en un mandat que van qualificar d'"extraordinari", pel fet d'haver estat condicionat pels efectes de la pandèmia, i van posar en relleu "la voluntat de canvi" per a Sant Vicenç en els àmbits "social, mediambiental, feminista i democràtic". Entre els arguments de gestió realitzada es va parlar, per exemple, de la "reducció del 50% de les ocupacions de pisos", les sancions per incompliment de les ordenances, els acords signats per tenir habitatges socials, "la recuperació de l’activitat cultural i esportiva", les obres del talús de la Balconada i la rehabilitació dels carrers Barcelona, Armengol i Castellet, la millora en la contractació, les millores a centres educatius, el projecte per fer una piscina coberta, el nou servei de jardineria, la redacció del nou POUM, la zona grana i els Plans de Reactivació Econòmica i Socials.

La formació va destacar que, amb Adriana Delgado al capdavant, vol "seguir transformant el poble per a les persones, les empreses i les entitats", transformar les places, els carrers, els equipaments i l’espai públic com a punts de trobada i activitats de les persones, transformat internament l’Ajuntament, a nivell de personal, d’administració electrònica i d’atenció ciutadana, transformar l’status quo per fer les coses diferents, de fons i amb estabilitat, i transformar el país perquè tothom tingui millors i igualtat d’oportunitats.

La presentació va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, que beneir "la bona feina feta per ERC al capdavant del consistori santvicentí i la solvència i capacitat de la candidata Delgado", i es va posar al servei de l’Ajuntament, del municipalisme i el republicanisme.

Isaac Jurado, president de la secció local, va donar la benvinguda a les Jornades Independentistes Memorial Jaume Masats, i va recordar "l’injust judici" a què s’ha sotmès l’alcaldessa per permetre dos debats al Parlament quan era membre de la mesa, pels quals se li demanen penes d'inhabilitació, i en aquest sentit va assegurar que "passi el que passi és i serà la candidata d’ERC Sant Vicenç".

En acabar la xerrada, es va fer una botifarrada, que va comptar amb l’ajuda de Ceps i Manduca, i un concert del grup de música bagenc Oníria.