El Parc de Nadal de Sant Vicenç estrenarà un espai per al patge Zahïr

Les activitats per a infants i joves es faran al pavelló els dies 27 i 28 de desembre

Una imatge del Parc de Nadal de l'any passat

Una imatge del Parc de Nadal de l'any passat / AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ

Redacció

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet organitza, un any més, el tradicional Parc de Nadal al pavelló, una iniciativa que inclourà diferents espais i activitats pensades per a infants i joves de totes les edats. Es farà els dies 27 i 28 de desembre, i inclourà inflables, un taller de maquillatge, fer una manualitat de Nadal, o pujar a un kart, entre altres propostes. Així mateix, s’habilitarà una zona de ludoteca per als més menuts.

Com a novetat, aquest any s’ha inclòs en el recinte del pavelló la Fàbrica de les Il·lusions, amb el patge Zahïr com a protagonista, un espai on els infants podran lliurar-li les seves cartes i veure com els seus ajudants preparen els regals. El patge Zahïr també visitarà la Biblioteca Salvador Vives Casajuana el dia 3 de gener, per recollir les missives de tots aquells que encara ho tinguin pendent. Aquesta activitat està organitzada per la Comissió Cavalcada de Reis de Sant Vicenç de Castellet. 

Persones voluntàries de Protecció Civil participaran en el parc i, amb l’ajut d’un personatge, en Risquet, faran difusió entre els més joves de possibles riscos als quals es poden veure exposats. 

El Parc de Nadal, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, obrirà les seves portes de les 16:30 a les 19:30 h. És des d’aquesta mateixa regidoria des d’on s’organitza l’acte de celebració de Cap d’Any. El grup de versions La Tropical i Dj. Jimena seran els encarregats d’amenitzar la vetllada, que tindrà lloc el dia 1 de gener a partir de la 1 de la matinada. Totes les persones interessades a assistir-hi, poden adquirir les seves entrades per 10 euros al portal Entràpolis.