Segueix-nos a les xarxes socials:

Santpedor celebra aquest diumenge la Festa dels Tres Tombs

Cavalls i carruatges recorreran els principals carrers del nucli antic

Santpedor celebra aquest diumenge la Festa dels Tres TombsAJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Santpedor celebra aquest diumenge la Festa dels Tres Tombs, que organitza l’associació Equiset i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Començarà amb l’esmorzar popular a les 9 del matí a la plaça del Sindicat i, tot seguit, hi haurà la concentració d’animals i carruatges. A 3/4 d'11 es farà el repic de campanes a càrrec de la família Espinalt anunciant la festa, i a 1/4 d'1 començarà la cercavila, que estarà animada pels Batukd’Or i Tabarreta.

La cercavila passarà pel carrer del Vall, plaça de l’Església, plaça de la Font, carrer Passeig i muralla de Manresa. La festa acabarà la tarda amb el ball amb Andreu i Susanna, a Cal Llovet.

Durant la celebració de la festa hi haurà afectacions al trànsit. A partir de les 8 del matí quedarà restringit l’accés a tot el barri antic i es tallarà l’accés a la plaça del Sindicat i als carrers de Salvador Espriu, Joan Miró i Francesc Macià. A partir de les 6 del matí no es podrà aparcar ni al carrer Joan Miró, ni al de Salvador Espriu. Tampoc a la plaça de l’Església, carrer del Monjo i carrer Passeig. 

El dia abans, dissabte, es farà la inauguració del conjunt escultòric en homenatge a Jordi Falip i Sabartés.

Prem per veure més contingut per a tu