Santpedor celebra aquest diumenge la Festa dels Tres Tombs

Cavalls i carruatges recorreran els principals carrers del nucli antic

Una imatge de la Festa dels Tres Tombs de l'any passat

Una imatge de la Festa dels Tres Tombs de l'any passat / AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Redacció

Santpedor celebra aquest diumenge la Festa dels Tres Tombs, que organitza l’associació Equiset i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Començarà amb l’esmorzar popular a les 9 del matí a la plaça del Sindicat i, tot seguit, hi haurà la concentració d’animals i carruatges. A 3/4 d'11 es farà el repic de campanes a càrrec de la família Espinalt anunciant la festa, i a 1/4 d'1 començarà la cercavila, que estarà animada pels Batukd’Or i Tabarreta.

La cercavila passarà pel carrer del Vall, plaça de l’Església, plaça de la Font, carrer Passeig i muralla de Manresa. La festa acabarà la tarda amb el ball amb Andreu i Susanna, a Cal Llovet.

Durant la celebració de la festa hi haurà afectacions al trànsit. A partir de les 8 del matí quedarà restringit l’accés a tot el barri antic i es tallarà l’accés a la plaça del Sindicat i als carrers de Salvador Espriu, Joan Miró i Francesc Macià. A partir de les 6 del matí no es podrà aparcar ni al carrer Joan Miró, ni al de Salvador Espriu. Tampoc a la plaça de l’Església, carrer del Monjo i carrer Passeig. 

El dia abans, dissabte, es farà la inauguració del conjunt escultòric en homenatge a Jordi Falip i Sabartés.