29 de agost de 2014
29.08.2014
Entrevista a Marius Grigonis

«No només sóc un bon llançador, puc aportar més coses»

Va ser escollit un dels millors jugadors de la LEB Or. Aquest lituà de 20 anys, que va créixer a la gran escola del Zalgiris, diu que es va divertir molt jugant a Osca i que espera fer un pas de qualitat en l´ACB i el Manresa

04.09.2014 | 07:39
«No només sóc un bon llançador, puc aportar més coses»

Què li va fer acceptar la proposta de La Bruixa?

Era molt atractiva per a mi, suposava una progressió en tots els nivells, poder jugar en la millor lliga d´Europa.

Està content del primer any a Espanya, a Osca?

Sí, m´ho vaig passar molt bé, l´equip era jove i tots vam connectar, i també amb un gran entrenador que ens va saber guiar (Quimet Costa). Espero que a Manresa pugui sentir-me tan a gust.

Quines referències té del seu nou equip?

M´han explicat que ara es comença un projecte nou, la plantilla ha tingut canvis i hi ha ganes de tirar endavant amb jugadors de qualitat. De la ciutat m´han explicat que de mida és més o menys com Osca, no gaire gran.

La temporada passada va acabar amb percentatges en els triples superiors al 50%. El llançament des de llarga distància és la seva millor qualitat?

La veritat és que vaig tenir una mica de sort, no és gens habitual fer aquestes xifres, i és gairebé impossible poder repetir-les. Però puc aportar al meu equip més coses, i en atac puc botar i driblar, puc assistir els companys.

Els propers dies hi ha el mundial de bàsquet dins l´estat espanyol, el seguirà?

Tant com pugui, ja m´he après el calendari de partits de memòria! Estaré atent al que faci Lituània i també als partits d´Espanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.