L'ICL Manresa ha caigut derrotat a la pista del cuer de la Lliga Endesa. El RETAbet.es GBC ha estat superior durant tot el partit i s'ha guanyat a pols la seva segona victòria de la temporada. Els d'Ibon Navarro no han sabut igualar la intensitat del rival i s'han emportat una derrota dolorosa que els situa amb sis victòries i vuit derrotes a la classificació.

L'ICL no ha entrat amb bon peu al partit. El poc encert inicial dels bagencs ha fet que el seu joc fos travat des del primer moment. La sequia ofensiva semblava acabar amb tres triples consecutius que han fet sortir als homes d'Ibon Navarro del sot en el que es trobaven. El primer quart ha finalitzat amb empat a 17.

La tònica no ha canviat en el segon quart del partit. Els triples del primer quart han estat només un miratge.El RETAbet.es, últim classificat de la lliga, s'hi jugava molt i ha plantejat un joc intens i agressiu que ha superat en tots els nivells a l'ICL Manresa. Dejan Musli ha estat l'únic punt d'optimisme en l'execució visitant.

El problema principal dels manresans ha estat en defensa, ja que l'agressivitat i clarividència del RETAbet.es ha sorprès a un ICL massa tou. Els locals han aprofitat l'embranzida i les facilitats per obrir un petit forat abans que finalitzes la primera meitat, 40 a 34.

El RETAbet no ha baixat el nivell a la represa i el tercer quart ha estat la clau del partit. Els locals s'han crescut i ha arribat la màxima diferència, 13 punts. Els d'Ibon Navarro han estat mancats de circulació ofensiva i han intentat retallar amb moltes dificultats. L'atac del Manresa no s'ha sentit còmode i la defensa no ho ha contrarestat. El tercer quart ha finalitzat amb el resultat de 61 a 52.

Amb el marcador a favor, RETAbet s'ha sentit bé i l'ICL Manresa no ha sigut rival. El poc encert ofensiu i la passivitat defensiva ha fet impossible pensar en la remuntada. El partit ha acabat amb un clar 89 a 70 a favor de l'equip de Guipúscoa.

Chase Simon ha estat el millor a les files manresanes amb 13 punts i a la banda local el més destacat ha estat Jordi Grimau amb 18. El proper partit de l'ICL Manresa serà al Nou Congost davant Laboral Kutxa Baskonia.

89 - RETABET.es GBC | Llompart 4, Urtasun 16, Wear 6, Vrkic 12 i Doblas 16; Agbelese, Rico 5, Motos, Olaizola, Grimau 18 i Landry 12.

70 - ICL Manresa | Hernández 2, Otverchenko 5, Simon 13, Sánchez 5 i Musli 10; Sandul 10, Montañez 2, Grigonis 12, García 2, Barrera 2, i Flis 7.

Parcials: 17-17, 23-17, 21-17 i 28-18.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Calatrava i Rial.