31 de gener de 2016
31.01.2016

El trencament d'una cistella retarda l'inici del partit

L´últim tauler trencat al Congost també va ser en un partit contra el Reial Madrid, el 2012

02.02.2016 | 13:03
El trencament d'una cistella retarda l'inici del partit

El partit que havien de disputar ahir l´ICL Manresa i el Reial Madrid va començar amb uns vint minuts de retard per culpa d´un incident que sol passar molt de tant en tant. En una esmaixada durant la roda d´escalfament, l´exjugador del Bàsquet Manresa Andrés Nocioni va emprar-se amb massa força i va trencar el tauler. Aquest no es va esmicolar, però va quedar totalment esquerdat, amb el consegüent perill que es trenqués i que un tros o tot caigués damunt d´algú.

Afortunadament, els pavellons de la lliga Endesa han de tenir preparada una cistella de recanvi, amb el marcador de la possessió i del temps instal·lat i tot, i el procés de recanvi d´una per l´altra va ser relativament ràpid. L´únic problema que hi va haver va ser a l´hora d´establir l´alçada correcta de la cistella per a la qual cosa es va fer servir un pal llarg per part dels treballadors del club.

L´abril del 2012

Curiosament, l´últim cop que es va trencar una cistella en una roda d´escalfament també va ser en un partit contra el Reial Madrid. Concretament, va ser el 26 d´abril del 2012, en un duel entre l´aleshores Assignia Manresa i els blancs. Era un dijous a la nit, en un partit que havia de començar a les 21.45 hores per exigències televisives. Adam Hanga, actual jugador del Laboral Kutxa i aleshores al Manresa, va fer una esmaixada i va trencar la cistella situada a l´altra banda de l´afectat ahir. Es va trigar mitja hora a començar un partit que el Madrid també va guanyar, tot i que només per 93 a 96.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.

 

Enllaços recomanats: Premis cinema