Prop d'un miler d'aficionats han tenyit de vermell la plaça Major de Manresa per rebre els campions del play-off de la Lliga LEB Or, l'ICL Manresa.

Al bell mig de la plaça s'ha format un passadís gegant perquè els protagonistes passessin pel centre, i el primer en arribar, bastant matiner, ha estat el president del club, Josep Sáez.

Els primers en entrar a la plaça pel passadís han estat els membres de la Grada d'Animació i les cheerleaders, que també han tingut el seu reconeixement per cantar i animar sempre fins a l'últim alè des de les grades del Nou Congost.

Les entrades individuals, amb presentació personalitzada de cada un dels jugadors i membres del cos tècnic, han començat entre càntics amb Diego Ocampo. Després d'ell, ja han sortit els jugadors, també rebuts amb moltes ganes i càntics i crits repetits d'«ACB, ACB» per part dels aficionats.

Els dos capitans de l'equip, Lluís Costa i Jordi Trias, han arribat mostrant un bitllet d'avió direcció a la lliga ACB. Un cop presentats els jugadors, els protagonistes de l'ascens han pujat al balcó, des d'on s'han dirigit al mig miler d'aficionats que ocupaven la plaça.

Tot i els problemes amb l'idioma, Hamilton ha cantat "un dia de partit" en un dels moments més divertits per l'afició, que l'ha seguit. Un dels més aclamats ha estat Jordi Trias, rebut amb crits d'MVP i que ha dit que la gent del Congost és "una família" i "una afició d'Eurolliga".

Un cop finalitzat l'acte públic, jugadors, directius i tècnic s'han dirigit al saló de plens del consistori manresà, on ha tingut lloc l'acte més institucional de la celebració de l'ascens de l'ICL a la lliga ACB.