Diego Ocampo no serà l'entrenador del Baxi Manresa la propera temporada. El tècnic gallec tornarà a asseure's en un banqueta de la LEB Or, concretament a la del Barça B.

La notícia, que ha arribat per sorpresa a Manresa, l'ha avançat el periodista Ignacio Ojeda al seu compte de Twitter i l'ha pogut confirmar Regió7. El club ha emès posteriorment un comunicat anunciant oficialment la marxa de l'entrenador i en el qual s'especifica que ambdues parts han negociat la seva sortida.

Per tant, l'etapa d'Ocampo a Manresa haurà tingut una durada de menys de dos mesos: va ser nomenat el 29 d'abril com a substitut d'Aleix Duran i avui mateix es podria confirmar el seu adéu del club.

En aquest temps, Ocampo ha dirigit l'equip en 13 partits, tots els play-off de la LEB Or, i ha aconseguit l'anhelat ascens a l'ACB. Aquest era l'objectiu del club, que comptava amb el tècnic gallec per a la propera temporada. De fet, en la presentació de Baxi com a nou patrocinador, el president, Josep Sàez, va confirmar la continuïtat de tot l'equip tècnic.