24 de juliol de 2019
24.07.2019
Regió7

El Baxi Manresa anuncia l'arribada del base Frankie Ferrari

El jugador amb passaport italià s'ha format a la Universitat de San Francisco

24.07.2019 | 10:47
Frankie Ferrari.

El Baxi Manresa ha anunciat l'arribada del director d'orquestra que que buscava. El nou fitxatge és Frankie Ferrari, un base americà amb orígens i passaport italians. Ferrari té poca experiència com a professional però molta projecció. El jugador s'ha format a la Universitat de San Francisco i arriba a Europa després de disputar la Summer League amb els Utah Jazz.

Frankie Ferrari (nascut a Burlingame, Califòrnia, el 20 de desembre del 1995) és la peça que la direcció esportiva del Baxi Manresa buscava per a la direcció de joc. Arriba un jugador que tot i la seva edat té una solidesa i unes prestacions prometedores. Ferrari té els orígens a Itàlia i, per tant, passaport d'aquest país. No ocuparà plaça d'extracomunitari.

El darrer fitxatge del Baxi Manresa és un jugador molt ràpid, amb bones mans per defensar, i múltiples recursos: bon llançament de 3 punts, bona visió de joc i especialista en el bloqueig i continuació. Signa contracte per a les properes dues temporades amb l'equip del Bages.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook