L'Unet Holon, el proper rival del Baxi Manresa en la fase de grups de la Lliga de Campions, va sorprendre l'Estrasburg a domicili i va deixar el conjunt alsacià sense la possibilitat d'empatar amb el Sàsser, els manresans i el Türk Telekom en la primera posició. L'equip hebreu va superar els moments de domini francès de la primera meitat i va obtenir un bon avantatge que va saber gestionar en el tram final (81-86). L'ala Malachi Richardson, autor de 17 punts, va ser el més destacat del conjunt visitant i va superar el gran partit de Gabe York, que en va anotar 23 però amb percentatges molt dolents en tirs de camp.

La jornada no va ser bona per al Casademont Saragossa, que va perdre el seu segon partit, dels quatres disputats fins ara, en una pista calenta, la del Neptunas Klaipeda lituà. L'equip aragonès va deixar que fins a sis jugadors del conjunt bàltic arribessin als 10 punts d'anotació o els superessin, amb la qual cosa s'expliquen els 18 punts de diferència del final (81-73). A l'altra banda, només va oposar resistència un Javier Justiz que, des de la pintura, va arribar als 17 punts. En el grup, el Saragossa té dos triomfs i forma part d'un nombrós grup de quatre equips que persegueixen l'invicte Dijon i el mateix Neptunas.

En la resta de grups, l'Iberostar Tenerife lidera el seu després d'haver guanyat dimarts, i el San Pablo queda a dues victòries del primer classificat del seu grup, l'Hapoel de Jerusalem, i a una de l'AEK d'Atenes i el Rasta Vechta. Els alemanys van vèncer ahir a la complicada pista de l'Anvers.