Surrealista el partit viscut a Bèlgica ahir. Després que el Baxi Manresa tingués un avantatge de 18 punts (40-58), tot va canviar després d'una doble tècnica a l'entrenador de l'Oostende que va provocar la seva expulsió. A partir d'aquí, els belgues van guanyar de 13.

Un Baxi molt descentrat (27-18)

Els bagencs van estar molt descentrats durant el primer quart, concedien rebots ofensius i, sobretot, molts 2+1 a l'Oostende. Els triples de Jou i Magarity van evitar una distància més gran.

Inici còmode del Baxi Manresa en atac, amb entrades a la pintura gràcies a una bona circulació de la pilota per part de Dani Pérez. El jugador dels locals més actiu va ser Amar Sylla, en anotar els cinc primers punts de l'Oostende (5-4). Dulkys va començar, de nou, erràtic. El lituà va fer un 0/4 en tirs de camp durant els cinc primers minuts (7-6).

De mica en mica, el Manresa va perdre la concentració, amb dues pèrdues consecutives per errors clars de concentració que permetien al conjunt belga distanciar-se una mica (11-6).

Eulis Báez va rebre un cop al genoll que, des del primer moment, va semblar un ensurt. Poc després, Magarity va encertar el primer triple del Baxi (13-11).

Canvi radical (34-43)

Versió totalment oposada del Baxi Manresa en aquest segon quart. Molt més concentrats i amb moltíssima més intensitat en defensa. El mal encert de l'Oostende, amb set punts en tot el període, també va ajudar a capgirar la situació del partit.

Báez va tornar a la pista i, gràcies a una esmaixada de Juanpi Vaulet, l'Oostende va demanar el primer temps mort de l'equip belga (27-22). El parcial de 0-10 del Manresa va ajudar a recuperar sensacions després del mal final del primer quart (27-28).

La intensitat en defensa dels bagencs va millorar moltíssim i van aconseguir que xiulessin a l'Oostende dues faltes en atac. El conjunt belga es va veure perdut a l'inici del segon quart, i no va anotar en els tres primers minuts.

Davallada del Baxi (57-61)

El Manresa va començat realment bé, amb un parcial de 0-4 (35-47). Els interiors, Báez i Mitrovic, van estar concentrats en aquest inici (37-49). Un triple de Báez posava per al Manresa el màxim avantatge al marcador, de 14 punts (40-58).

Es veia un Filou Oostende perdut, amb errades al triple amb jugadors sols, passes i, el més destacat, dues faltes tècniques que van provocar l'expulsió de l'entrenador local, Dario Gjergja.

No obstant això, els belgues van tenir bons minuts amb un Manresa relaxat, que va tenir dues pèrdues en pocs instants (47-58). El Baxi es va descentrar després de la tècnica (49-58). El parcial de l'Oostende va ser impressionant, de 14-0 (54-58).

L'Oostende sentencia (79-70)

Nelson va encetar el quart anotant un triple (57-64), però el rebot ofensiu va fer que l'Oostende igualés la distància (60-64). Mwema i un 2+1 van posar davant el Filou Oostende i van sentenciar el Baxi Manresa (65-64).

El desastre dels bagencs seguia augmentant i els jugadors es veien absolutament apagats (73-68). L'Oostende va seguir anotant 2+1 constantment (76-70). La desconcentració augmentava i l'Oostende definitivament s'escapava (81-70).