DANI PÉREZ (4)

No ha estat un bon matí pel base de l'Hospitalet: 6 assistències però també 5 pèrdues. Només un punt. La seva molèstia al turmell durant el partit ha quedat només en un ensurt.

ALEKSANDAR CVETKOVIC (7)

Ha dirigit amb decisió i ha tingut alts percentatges en els tirs, amb 2 de 3 en els triples. Cada vegada més implicat a l'equip.

DEIVIDAS DULKYS (3)

El lituà no ha tingut el punt de mira afinat (0 de 3 en els triples) i Pedro Martínez només l'ha tingut en pista set minuts. Fa dies que li falla la punteria al llançador bàltic.

GUILLEM JOU (6)

Ha sortit de titular i ha donat energia i ha ofert un total de 3 assistències. Més fluix de cara a cistella (1 de 5), amb el triple que era el sisè seguit del Manresa.

JUAN PABLO VAULET (5)

Lluitador com sempre, tot i que menys efectiu que altres dies. Dos de quatre en tirs de 2. A la grada hi tenia el seleccionador d'Argentina.

PERE TOMÀS (7)

Ha estat revulsiu sortint des de la banqueta, amb 3 triples anotats en el segon quart i el seu to durant tot el partit ha estat notable.

LUKE NELSON (3)

No ha jugat fins la segona part i va estar discret, amb 2 punts en els sis minuts en pista. Si torna Toolson, ell podria ser el jugador sacrificat en properes convocatòries.

EULIS BÁEZ (6)

S'ha esforçat en defensa marcant un Nikla Mirotic que ha perdut els papers, i en atac ha ofert 7 punts amb 23 minuts de joc.

WILLIAM MAGARITY (5)

Ha tingut tenir menys protagonisme que en altres ocasions, amb un triple i un parell de rebots. Hauria de tornar a tenir més pes dins l'equip, recuperar la seva millor versió.

LUKA MITROVIC (7)

Irregular, va fet un gran final de partit i ha acabat amb 5 de 6 en els seus llançaments de dos punts, amb 11 punts anotats.

DAVID KRAVISH (8)

Ha estat el pivot més sòlid del Baxi, atrapant 9 rebots i amb 15 punts anotats (5/13 en els tirs de 2 punts).

JORDAN SAKHO (2)

Continua sent ara últim pivot en la rotació. Tan sols ha tingut tres minuts i una minsa incidència. La seva situació és preocupant.

PEDRO MARTÍNEZ (7)

L'entrenador manresà va crear problemes en algunes fases del partit a l'equip de Pesic, recuperant l'equip d'una sortida massa fluixa en defensa als primers minuts.