L'equip que ningú no volia a l'ACB aquesta temporada, l'Acunsa Gipuzkoa, sembla que no té la intenció de passar per la lliga com una comparsa. Ahir, tot i el 70-86 final, engruixit en els darrers minuts, va plantar força cara al campió de la Supercopa, el Reial Madrid, en un duel disputat a Bilbao per indisponibilitat del San Sebastian Arena de la capital donostiarra.

L'equip basc va resistir bé els primers vint minuts als blancs. El resultat de 41-41 així ho deixava clar, amb una bona direcció del base argentí Lucas Faggiano, que acabaria sent el màxim anotador del seu equip, amb 13 punts. Però el Madrid va trobar la direcció i els punts de Laprovittola en el tercer període, a part d'una bona aportació de Sergi Llull, que finalitzaria amb 18 punts com a més encertat del partit. L'Acunsa no es va ensorrar, i encara es va situar a set punts (70-77), però els bons moments finals d'Alocén, anotant i reparatint cap a Thompkins, van posar fi a la resistència local.

Espectacle a Las Palmas

En l'altre partit que es va jugar ahir, l'Herbalife Gran Canària es va imposar per 107-102 el Retabet Bilbao en un partit que se'n va anar a la pròrroga gràcies a un bàsquet de Rousselle en el tram final. Els insulars havien dominat tot el partit, però van dependre de dos triples de Burjanadze i d'un tap de Costello a Brown en el temps suplementari per escapar-se definitivament.El nord-americà va ser el millor dels locals, amb 19 punts, i el màxim anotador del partit va ser el visitant Hakanson, amb un total de 22.