BAXI seguirà sent el principal espònsor del Bàsquet Manresa les properes 3 temporades. D'aquesta manera, la marca de climatització es convertiria en un patrocinador històric després de sis anys donant nom a l'equip. La renovació de l'acord de patrocini s'ha presentat aquest dimarts al migdia al Nou Congost amb el CEO de BAXI, Jordi Mestres, i el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, acompanyats de la plantilla del BAXI Manresa.

El BAXI Manresa seguirà sonant a la Lliga Endesa durant els pròxims 3 anys. L'empresa líder en climatització segueix donant confiança al Bàsquet Manresa, i continua d'aquesta manera una aventura que arribaria fins als 6 anys. L'acord s'ha presentat aquest dimarts al migdia en un acte al Nou Congost, on han intervingut el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, i el CEO de BAXI, Jordi Mestres, acompanyats per l'entrenador Pedro Martínez i el capità de l'equip, Guillem Jou.

BAXI va arribar al patrocini del Bàsquet Manresa l'estiu del 2018, amb l'equip ascendit des de la Lliga LEB. Des de llavors, el BAXI Manresa ha aconseguit classificar-se per als play-off i tornar el club a la competició europea més de 20 anys després.