Els abonats del Baxi Manresa tindran un 50 % de descompte per comprar les entrades de la Lliga Catalana, que es disputarà al pavelló del Nou Congost els dies 4 i 5 de setembre. El club posarà els tiquets a la venda el dimarts 31 d’agost a les 5 de la tarda.

La competició està organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet i l’Ajuntament de Manresa i se celebrarà a la capital bagenca en les categories masculina i femenina. L’aforament estarà reduït seguint les normes sanitàries.

El dissabte 4 de setembre es jugaran les semifinals Barça-Joventut (19.30 h) i Baxi Manresa-Morabanc Andorra (21.45 h); l’endemà, a les 19 h, partit pel 3r lloc i, a les 21.30 h, la final. El Baxi tindrà al voltant d’un miler d’entrades, i els abonats podran adquirir el pack dels 4 partits per 10 euros.

La Lliga Catalana femenina es disputarà el diumenge 12 de setembre (12 h) a partit únic, al Nou Congost, entre el Spar Girona i el Cadí La Seu. Les entrades tenen un preu de 5 euros. En ambdós casos, es poden comprar al club i a lliguescatalanesaon.koobin.cat.