Regió7

Regió7

Més d'un miler de seguidors del Baxi reben l'equip al Bilbao Arena

Després de fer una rua pel centre de Bilbao, els aficionats han ovacionat els jugadors a l'exterior del recinte on es jugarà el partit d'aquesta nit

Rebuda en massa als jugadors del Baxi Manresa

Rebuda en massa als jugadors del Baxi Manresa Marc Morera

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Rebuda en massa als jugadors del Baxi Manresa Marc Morera

Més d'un miler de seguidors del Baxi han rebut enèrgicament els jugadors de l'equip bagenc a falta de dues hores del partit. En el moment de l'arribada de l'equip al recinte, no hi han faltat els càntics ni les bengales. L'eufòria s'ha fet notar pels carrers de la ciutat.

Hores abans, els aficionats que han viatjat per donar suport al Baxi Manresa poc a poc s'han anat aplegant a la 'fan zone' que hi ha a pocs metres del recinte on es disputarà el partit. Des d'aquest mateix punt, ha sortit una rua d'aficionats fins al Bilbao Arena, que ha tenyit els carrers per on passaven de vermell en suport a l'equip manresà en una de les fites més transcendents de la seva història: jugar la Final Four de la Champions League.

Onada vermella per veure el Baxi al Bilbao Arena

Onada vermella per veure el Baxi al Bilbao Arena Marc Morera

De fet, s'espera que fins a Bilbao viatgin unes 3.000 persones, amb la finalitat de donar suport a l'equip bagenc. Alguns han sortit aquest matí des del Nou Congost i han viatjat amb l'expedició que ha organitzat el club. D'altres ho han fet per altres mitjans, com el cotxe o l'avió.

61

La festa prèvia al partit entre el Baxi i el Ludwigsburg Oscar Bayona

Petits i grans! Estudiants, jubilats, grups d'amics... Aficionats de tota mena que volen donar suport al seu equip a la Final Four. Com és el cas de la Laura i el seu fill, Ïu, que han vingut des de Badalona però son de Manresa i aprofiten la seva visita a la capital per fer doblet d'esdeveniments esportius: "Aprofitem també per anar a San Mamés i veure l'Athletic Club - València, tot i que venim a animar al Manresa". 

El camí dels aficionats del Bàsquet Manresa cap a Bilbao

El camí dels aficionats del Bàsquet Manresa cap a Bilbao Marc Morera

Ben diferent és el cas de la Clàudia que ve de la capital bagenca amb els seus amics, però no s'ha comprat l'entrada per veure la Final Four: "Em quedo fora esperant a tota la colla i reservant taula pel "pintxo-pote". Espero que guanyi el Manresa, però sobretot venim a passar-ho bé". Ja de més lluny, Marc i Pau, venen des Girona a animar els seus dos amics: Guillem Jou i Yankuba Sima, que van compartir vestuari quan aquests dos jugaven a les categories inferiors en terres gironines: "És un orgull poder venir a animar els nostres dos amics en Jou i en Sima i també aprofitarem per sortir de festa una mica".

Històries diferents, però amb una mateixa finalitat: donar suport i escalf a l'equip manresà en un moment històric.

Compartir l'article

stats