La fonda Núria de Berga és a la guia de restaurants km 0 de 'slow food'
La fonda Núria de Berga, que regenta el cuiner berguedà Jordi Gómez, ha estat inclosa dins de la guia 2012 dels restaurants km 0 de slow food. Es tracta de l'únic restaurant de la Catalunya central que hi apareixerà l'any que ve. Per formar-ne part cal demanar-ho i demostrar per escrit que es treballa amb productes de proximitat. Fonts de la fonda berguedana han dit que "fa temps que lluitem per oferir productes de la terra i cuina del Berguedà". Ara el seu repte és fer tota la carta amb aliments de proximitat i biològics de bracet amb productors locals.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Berguedà
-
Gironella rep una subvenció de 300.000 euros per al projecte del carrer del Riu
-
El Consell del Berguedà convida a transformar els espais públics per a la diversitat de gènere
-
Les atraccions de Patum s'ubicaran a la Rasa dels Molins amb els veïns a l’expectativa
-
Uns 160 infants i joves faran ballar les comparses de la Patum de la Pietat
Comentaris
Veure comentaris