Segueix-nos a les xarxes socials:

Els cartells de la Patum, a votació

El jurat ha seleccionat cinc cartells finalistes per promocionar la festa i es podrà votar fins el 12 d'abril

El Jurat Qualificador del 41è Concurs de Cartells de La Patum ja ha seleccionat els cinc cartells finalistes, que es poden veure en aquesta notícia i que s´han presentat sota els lemes Patum de lluïment; Patumaires de balcó; Guita Xica primitiva; Apa, anem-hi i La mà del Gegant.

Els cinc cartells s´exposaran a partir del dia 29 de març a l´Oficina de Turisme de l´Ajuntament de Berga, on es podran fer les votacions fins el dia 12 d´abril. Les votacions s´hauran de fer presencialment i amb identificació prèvia ja que només s´acceptarà un vot per persona present i acreditada amb DNI.

El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l´Ascensió que es farà per aprovar la celebració de La Patum. El guanyador del concurs rebrà 500€ i el seu cartell serà el que anunciarà les Festes del Corpus del 2015.

El Jurat Qualificador ha estat format pel regidor de La Patum, Àngel Guiu i Venturós; el guanyador del Concurs de Cartells de l´any 2014, Albert Escánez i Manubens; el dissenyador industrial Daniel Massana i Flores; el vestidor de Plens Antolí Barra i González; l´arquitecte i fotògraf Josep Xoy i Soler; la pintora Teresa Orriols i Soler, i Climent Vilella i Capallera, qui fou membre de la Col·lecció Testimoni de La Caixa i guanyador del concurs de Cartells de La Patum els anys 1975 i 1988.

A continuació, els cinc cartells seleccionats:

Prem per veure més contingut per a tu