Segueix-nos a les xarxes socials:

S'inicien les obres de millora d'accés de les embarcacions al pantà de la Baells

També es construirà una graderia per a 300 persones i una marquesina amb armaris, entre d'altres

S'inicien les obres de millora d'accés de les embarcacions al pantà de la BaellsConsell Comarcal del Berguedà

Aquest juliol s'han iniciat les obres d'execució del projecte de la Ruta Verda del Llobregat, que inclou l'adequació dels equipaments de la zona de la presa de la Baells per ubicar-hi diversos serveis relacionats amb les activitats a l'embassament.

Entre les accions més destacades, cal esmentar-ne les obres de millora de l'accés de les embarcacions a l'aigua amb l'adequació d'un camí més accessible perquè les embarcacions puguin arribar a la zona amb més facilitats. Per altra banda, també s'hi contempla la construcció d'unes grades de formigó amb capacitat per a 300 persones a peu de l'embassament, per poder acollir públic durant la realització de les diverses proves esportives que tenen lloc a la Baells.

Entre les actuacions també hi ha prevista la col·locació d'una marquesina per a ubicar-hi 20 armariets per deixar-hi objectes personals, destinats sobretot als nadadors, la localització de nous punts elèctrics, i la instal·lació d'una planta de neteja i desinfecció de les embarcacions. Cal recordar que la Baells es troba en estat de confinament per la presència del musclo zebrat i la normativa obliga a netejar les embarcacions a l'entrada i sortida de l'embassament.

Les obres finalitzaran a final d'estiu i permetran garantir una major accessibilitat i facilitat a les persones que utilitzen la Baells om a lloc d'entrenament i de pràctica esportiva.

En aquest sentit, des del Consell Comarcal, ens que gestiona l'espai per segon estiu consecutiu, s'aposta per potenciar la Baells com un punt de referència esportiu i turístic.

Prem per veure més contingut per a tu