Els alumnes de l'escola municipal de música de Puig-reig compartiran escenari amb els Giovinetto. Els joves estudiants del centre interpretaran una cançó conjuntament amb els membres del grup finalista del concurs de TV3 Oh Happy Day. Serà aquest diumenge en el marc de la festa major del municipi. La formació actuarà per primer cop de manera oficial a Puig-reig. El concert s'iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda al pavelló de Puig-reig.

Durant aquesta setmana els alumnes de l'escola de música han realitzat un assaig amb Marc Font, director dels Giovinetto, per preparar el tema que cantaran plegats. La directora del centre, Carme Altimiras, s'ha mostrat molt contenta d'aquesta col·laboració ja que recorda que pràcticament tots els membres dels Giovinetto han passat per les aules de l'escola de música. «Ens fa molta gràcia a nosaltres, als professors i als alumnes, però també a ells», fent referència als joves integrants del grup que ha saltat a la fama en els darrers mesos.

L'escola de música de Puig-reig, a més, també actuarà aquest dissabte en el concert que oferirà Manel Camp. El dilluns serà el torn dels combos del centre.