03 de maig de 2017
03.05.2017

Berga recorda Isanta amb un nou recital poètic i musical

La Plataforma per a la Convivència al Berguedà ret homenatge al jove assassinat fa dotze anys

02.05.2017 | 23:26
Públic assistent al recital a la plaça de Sant Joan de Berga, dilluns

Desenes de berguedans es van reunir dilluns, a la plaça de Sant Joan de Berga, per retre homenatge a Josep Maria Isanta, el jove assassinat el 2005 en els actes paral·lels a les festes de la Patum, amb una nova edició del recital poètic Josep Maria Isanta, que pretén promoure, segons els organitzadors «la llibertat, el respecte i la convivència entre les persones, els pobles i les cultures».

L'acte, impulsat per la Plataforma per a la Convivència al Berguedà, va tenir la participació de diversos poetes locals així com també del públic que va voler-se sumar a llegir algun text.

Marc Travé i Marcel Tuyet van obrir el recital amb la intepretació de Ser el que un creu, una cançó dedicada a Isanta. Després, van seguir diverses intervencions de poetes amb l'acompanyament musical de Quim Castilla.

L'acte va ser conduït per Toni Gol, i al llarg de la jornada es va posar de manifest la necessitat de seguir treballant dia a dia per fomentar la llibertat i lluitar per a la convivència i el respecte entre les persones sense distinció d'edat, sexe, religió, cultura o condició social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.