Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Gironella rehabilita el segon pis social del municipi, aquest adaptat

L'Ajuntament de Gironella rehabilita el segon pis social del municipi, aquest adaptatAJUNTAMENT DE GRIONELLA

El municipi de Gironella ja disposa del seu segon pis social (aquest, adaptat per a persones amb problemes de mobilitat), un cop l'Ajuntament ha rehabilitat el que hi ha a l'immoble municipal ubicat a l'avinguda Catalunya número 2, a la finca on hi havia l'antic escorxador municipal.

L'immoble, propietat de l'Ajuntament de Gironella, ja disposava d'un pis social a la primera planta, que va ser condicionat l'any 2015, i ara s'ha adequat la planta baixa, per fer-hi un habitatge social i accessible.

Fonts municipals han explicat que les obres de condicionament han consistit a garantir l'accessibilitat i l'habitabilitat, s'han adequat els recorreguts, s'ha remodelat el bany, i renovat la instal·lació elèctrica. A més, també s'ha millorat l'aïllament amb la col·locació de noves finestres i doble envidrament.

Teresa Terricabres, regidora d'Atenció a les Persones, ha destacat la importància de tenir dos pisos socials a Gironella, un dels quals adaptat per a persones amb discapacitat. Aquesta obra ha tingut un cost de 25.303,45euros, dels quals 10.000 s'han obtingut gràcies a un acord amb l'Obra Social La Caixa, firmat el 2018, i 9.000 euros a través de la Diputació de Barcelona.

Es tracta de pisos totalment moblats i amb tots els estris necessaris. Està adreçat a persones i famílies en risc d'exclusió social i vulnerabilitat, que han perdut la seva llar i necessiten un allotjament urgent de forma temporal.

Prem per veure més contingut per a tu