Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell incideix en la dieta saludable en els menjadors escolars que gestiona

L'ens continuarà portant molt probablement el menjador de cinc centres escolars, però amb un canvi

El Consell incideix en la dieta saludable en els menjadors escolars que gestionacc berguedà

El Consell Comarcal vol posar més èmfasi en la importància de l'alimentació saludable en els cinc menjadors escolars que són competència seva. Aquesta aposta per la introducció de productes de proximitat i en la mesura que sigui possible, també ecològics. El disseny dels menús respecta les recomanacions del'Agència de Salut Pública.

Cal destacar que, de cara a l'any que ve, el Consell deixarà de gestionar el menjador de l'escola de La Valldan, ja que ho farà l'associació de mares i pares d'alumnes, i en canvi, molt probablement, incorporarà la gestió del menjador de l'escola Santa Eulàlia de Berga. Mentrestant, conservarà la tutela sobre els menjadors de l'Escola Gira-Sol de Montmajor, l'Escola Princesa Làscaris de Casserres, l'Escola Lillet a Güell de la Pobla de Lillet i l'Escola Galceran de Pinós de Bagà.

De cara al curs 2021-2022 es preveu continuar potenciant l'ús de productes de proximitat i ecològics amb l'objectiu de que en el màxim possible de menjadors escolars s'hi ofereixin productes saludables i del territori.

Prem per veure més contingut per a tu