Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament d'Olvan diu que encara té un 50% de participació en el consorci del polígon

El Consell Comarcal continua sense tenir-hi participació a hores d'ara

L'Ajuntament d'Olvan diu que encara té un 50% de participació en el consorci del polígonGuillem Camps

En un comunicat fet públic a través de les xarxes socials, l'Ajuntament d'Olvan assegura que encara disposa d'un 50% de participació en el consorci urbanístic pel desenvolupament del sector d’activitats econòmiques Berguedà-Olvan. Això significa, d'altra banda, que el Consell Comarcal encara no ha entrat a formar part oficialment del consorci, de manera que la participació continua estant dividida a parts iguals entre el consistori berguedà i l'Institut Català del Sòl (Incasòl).

En aquest sentit, l'Ajuntament afegeix que s'està treballant amb l'ens comarcal i la Generalitat per arribar a un acord i formalitzar l'entrada dels primers "en aquest projecte d'abast comarcal". "Seguirem treballant per tirar endavant l'actuació d'aquest espai i reunint-nos per arribar a un acord favorable totes les parts", acaba destacant el comunicat.

En els últims dies, han sortit a licitació les obres per dotar de serveis les primeres parcel·les del polígon que es preveu comercialitzar. Concretament, serien unes cinc, encara insuficients per l'elevat nombre d'empreses que s'hi ha interessat.

Prem per veure més contingut per a tu