La variant entre Puig-reig i Casserres, que enllaça la C-1411-z i la BV-4131, es va obrir ahir de forma temporal. D’aquesta forma, des d’ara i fins al 25 d’abril s’hi podrà transitar sense restriccions, segons va informar l’Ajuntament de Puig-reig en una nota de premsa.

El consistori concreta que si no hi ha cap fet sobrevingut que ho impedeixi, a partir del dia 25 d’abril es tornarà a tancar per tal que la Generalitat finalitzi la darrera fase de les obres que es preveu que tinguin una durada d’uns quinze dies i amb l’objectiu que un cop finalitzades, aquesta variant ja quedi oberta al trànsit de manera definitiva.

Segons concreta el consistori, «l’últim tall d’aquesta via s’ha allargat durant més temps del que estava previst degut al perill de caiguda de pedres de grans dimensions. És per això que calia esperar a la finalització de les obres de consolidació del talús per poder reobrir-lo de nou».

Per part de l’Ajuntament de Puig-reig asseguren que «som conscients de les molèsties que està provocant aquest tall, sobretot als usuaris del polígon industrial de La Sala però ha sigut necessari mantenir-lo, sobretot, per evitar el risc a persones i la possibilitat d’accident en el cas del trànsit rodat».