Segueix-nos a les xarxes socials:

Talls de trànsit a la zona del Vall per la Fira de Santa Tecla

Es canviarà de forma provisional el sentit de circulació del carrer Barcelona, que serà de baixada

La celebració de la Fira de Santa Tecla implicarà talls de trànsit al voltant del passeig de la Indústria de Berga aquest dissabte i diumenge, així com un canvi provisional de sentit del carrer Barcelona, que serà de baixada entre la ronda Moreta i la Gran Via.

Durant les dues jornades de fira el carregador de vehicles elèctrics de la plaça Cim d’Estela quedarà fora de servei. Els punts de recàrrega més propers són a l’aparcament de la Font del Ros i al Polígon Industrial de la Valldan (camí de Can Ballús).

La maquinària antiga, plat fort

El principal atractiu d’aquesta Fira de Santa Tecla és l’exposició de maquinària agrícola antiga a càrrec dels Amics del Clàssic l’Espunyola i Josep Bonet. La mostra que permetrà fer un viatge al passat contemplant la maquinària emprada per dur a terme les tasques pròpies d’aquesta activitat.

Per altre costat, el certamen referma l’aposta de comptar amb un espai diferenciat per a la venda de formatges artesans, elaborats en petites formatgeries a partir de la llet del propi ramat que pastura diàriament pel territori, amb l’organització de la 2a Fira del formatge de pastors i pastores dels Països Catalans.

A banda, hi haurà un concurs d’hortalisses estrambòtiques i diverses activitats per tots els públics.

Prem per veure més contingut per a tu