La celebració de la Fira de Santa Tecla implicarà talls de trànsit al voltant del passeig de la Indústria de Berga aquest dissabte i diumenge, així com un canvi provisional de sentit del carrer Barcelona, que serà de baixada entre la ronda Moreta i la Gran Via.

Durant les dues jornades de fira el carregador de vehicles elèctrics de la plaça Cim d’Estela quedarà fora de servei. Els punts de recàrrega més propers són a l’aparcament de la Font del Ros i al Polígon Industrial de la Valldan (camí de Can Ballús).

La maquinària antiga, plat fort

El principal atractiu d’aquesta Fira de Santa Tecla és l’exposició de maquinària agrícola antiga a càrrec dels Amics del Clàssic l’Espunyola i Josep Bonet. La mostra que permetrà fer un viatge al passat contemplant la maquinària emprada per dur a terme les tasques pròpies d’aquesta activitat.

Per altre costat, el certamen referma l’aposta de comptar amb un espai diferenciat per a la venda de formatges artesans, elaborats en petites formatgeries a partir de la llet del propi ramat que pastura diàriament pel territori, amb l’organització de la 2a Fira del formatge de pastors i pastores dels Països Catalans.

A banda, hi haurà un concurs d’hortalisses estrambòtiques i diverses activitats per tots els públics.