Segueix-nos a les xarxes socials:

La Diputació presenta el projecte de millora d'un tram de la carretera dels Rasos de Peguera

L'objectiu és millorar la seguretat viària de la BV-4243 entre la intersecció amb l'accés a Queralt i Espinalbet

La Diputació presenta el projecte de millora d'un tram de la carretera dels Rasos de PegueraDiputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte de millora de la carretera BV-4243 al tram comprès entre el quilòmetre 0, corresponent a la intersecció amb la carretera BV-4242 d’accés al Santuari de Queralt, i el quilòmetre 2,935, d’accés a Espinalbet. El projecte, que s'ha entregat a l'Ajuntament de Castellar del Riu, té com a finalitat millorar la seguretat viària, principalment als revolts, amb els sobreamples necessaris, així com també a les interseccions, i disposar de cunetes remuntables en aquells trams on calgui.

El projecte té un pressupost de licitació de 1.063.038 euros i un termini d'execució de sis mesos. En concret, contempla la millora de la intersecció amb la carretera BV-4242 d’accés al santuari de Queralt, la modificació de revolts dels punts quilomètrics 0,200 -0,650; 1,440-1,920; i 3,040-3,270 i la intersecció d'accés a Espinalbet. També s’inclou la construcció d’una canalització de fibra òptica a la carretera BV-4242 del quilòmetre 0,620 al 1,700.

Actualment, és una carretera de muntanya de secció estreta, amb amplades mitjanes d'entre cinc i cinc metres i mig, amb un carril de circulació per cada sentit, caracteritzada per un fort desnivell amb pendents importants. No disposa de sobreamples suficients a algunes zones de revolts i en alguns trams no hi ha cuneta revestida transitable. Les interseccions d’inici i final no tenen les característiques geomètriques i de visibilitat adequades.

Prem per veure més contingut per a tu