Segueix-nos a les xarxes socials:

El cementiri de Berga rep una afluència de gent constant i esglaonada per Tots Sants

La tradició de visitar els difunts i portar-los flors es manté viva, així com la missa que es farà aquest dijous

El cementiri de Berga rep una afluència de gent constant i esglaonada per Tots SantsAnna Costa

La tradició de visitar el cementiri per Tots Sants es manté viva a Berga. De manera constant i esglaonada, nombroses famílies han passat pel cementiri per recordar els seus difunts.

Al migdia, persones arreglant nínxols, posant-hi flors i observant làpides era una imatge que reflectia l'essència de Tots Sants. Passejar en silenci entre passadissos, panteons, observar els columbaris i l'espai dedicat al dol gestacional, perinatal i neonatal ha estat la tònica habitual.

Espai del cementiri de Berga dedicat al dol gestacional, perinatal i neonatal

A més, aquest dimecres a les 19 h de la tarda hi ha prevista la visita "Persones i personatges", un recorregut pel cementiri per recordar berguedanes i berguedans anònims de tots els temps i oferir-los l’últim adeu en vers i prosa. Anirà a càrrec de Roger Cortina. L'activitat s'emmarca en els actes de la "Trilogia de la mort", amb diferents propostes aquests dies a Berga.

Missa dels difunts, aquest dijous

La missa dels difunts, com s’ha fet els últims anys es farà aquest dijous 2 de novembre, dia dels Fidels Difunts, a les 11 del matí al cementiri. La supressió de la missa el dia de Tots Sants, com es feia anys enrere, evita concentracions en una mateixa hora i permet a les famílies tenir moments més íntims.

Famílies visitant els difunts al cementiri de Berga

Espai de columbaris al cementiri de Berga

Prem per veure més contingut per a tu