Fins on estaries disposat a viatjar per estar amb la família durant les festes? I si la teva filla és una hostessa de vol? Això és el què va dur fins a Florida, Detroit i Massachusetts Hal Vaughan, el pare d'aquesta història nadalenca, que s'ha fet viral. I és que l'home va agafar tots els vols en què treballava la seva filla perquè no hagués de passar el Nadal sola.

Pierce Vaughan, filla de Hal, és hostessa de vol de Delta Airlines, i va haver de treballar la nit del 24 de desembre i el 25 de desembre, dia de Nadal, una de les èpoques de l'any amb més viatges. Amb aquest panorama, el seu pare va pensar que, si ella no podia passar temps amb ell en aquestes festes, seria ell qui aniria amb ella, agafant els mateixos vols.

La seva commovedora història s'ha fet viral gràcies a un complet desconegut que es va asseure al costat de Hal en un dels vols. Mike Levy, de 31 anys, de Toledo (Ohio), va quedar tan sorprès i commogut després de conèixer la història del seu company de vol que, amb el seu permís, la va compartir a Facebook al costat d'algunes fotografies el 24 de desembre.

"Vaig tenir el plaer de seure al costat de Hal en el meu vol de tornada a casa. La seva filla Pierce era la nostra hostessa treballant per Nadal. Hal va decidir que passaria les vacances amb ella, així que ha viatjat en tots els vols d'avui i demà per passar temps amb la seva filla per Nadal. Quin pare tan fantàstic! Us desitjo a tots un molt feliç Nadal! ", va escriure Mike a Facebook.