Un caçador furtiu que estava caçant rinoceronts al parc Kruger de Sud-àfrica va morir dimarts de la setmana passada enrere aixafat per un elefant i, posteriorment, les seves restes van ser devorades per lleons, segons han relatat guàrdies del parc que van trobar només el crani i els pantalons de la víctima.

Parcs Nacionals Sud-africans ha publicat un comunicat en què explica que els companys del caçador van informar de la mort a la família de la víctima, a qui van afirmar que l'home havia estat mort per un elefant. Aleshores, els familiars van avisar la policia. Diversos agents van formar un grup de recerca, tot i que no va ser fins dijous al matí quan van trobar les restes gràcies a la informació dels còmplices de la víctima, detinguts l'endemà, dimecres.

"Els indicis apunten que una manada de lleons va devorar les restes deixant només la calavera i un parell de pantalons", explica Parcs Nacionals Sud-africans.

El director gerent del Parc Nacional Kruger, Glenn Phillips, ha transmès el seu condol a la família de la víctima. "Entrar il·legalment i a peu al Parc Nacional Kruger no és molt intel·ligent. Hi ha molts perills i aquest incident n'és la prova", ha explicat Phillips. "És molt trist veure les filles plorant al seu pare i encara pitjor haver pogut recuperar tan poc de les seves restes", ha afegit.

Els quatre còmplices de la víctima estan detinguts i "compareixeran davant un tribunal quan procedeixi", ha explicat Parcs Nacionals Sud-africans.