'Las cosas claras' ha tingut una protagonista inesperada a la seva última entrega. Carmen, una senyora de 82 anys, ha sorprès amb la seva resposta a l'espai de La 1 quan va ser preguntada per un reporter del programa per la seva opinió sobre el fet que les infantes Elena i Cristina s'hagin vacunat a Abu Dhabi.

L'espai presentat per Jesús Cintora va voler conèixer el que pensava la gent al carrer sobre l'última polèmica de la Casa Reial. Sobre aquesta qüestió, Carmen no va tenir cap objecció a l'hora de mostrar la seva postura de manera contundent: «Vergonya. Vergonya els hi hauria de fer. Unes noies que estan bé, que diuen que van a veure el seu pare i després que es vacunin allà no està bé. Havien de donar exemple. No el donen», ha sentenciat mostrant-se molt enfadada.

La dona ha assegurat que encara no ha sigut vacunada i que compta amb patologies que la fan ser de risc. Per aquestes raons, ha declarat que està tot el dia amb el mòbil a la mà esperant que la truquin, cosa que fa encara més comprensible el seu rebuig en aquest polèmic assumpte. La seva reacció ha arrasat a les xarxes socials entre els espectadors del programa i fins i tot el compte oficial de Podem ha compartit les seves declaracions.