El "youtuber" americà Logan Paul va aconseguir aguantar dret els vuit assalts contra l'exboxejador Floyd Mayweather, durant el combat d'exhibició que va tenir lloc el passat diumenge a la matinada.

El creador de contingut va sortir content a l'haver resistit contra «un dels més grans de la història», cosa que ell mateix va considerar una victòria. Per altra banda, Mayweather va assegurar que va veure a Logan molt millor del que esperava, i que va ser una bona manera de passar la nit.

Encara que Floyd es va retirar de la boxa professional ja fa uns anys, amb un rècord de 50 victòries a 0 derrotes, no ha abandonat el món de l'entreteniment ni de fer diners, tal com va dir abans del combat. Es calcula que amb l'exhibició d'ahir, l'exboxejador s'emportarà una quantitat superior als 100 milions de dòlars.

Durant les últimes hores s'està creant molta polèmica a les xarxes a causa d'un vídeo on s'hi pot veure, suposadament, com Mayweather noqueja a Logan. Però l'ajuda a aixecar-se perquè pugui seguir combatent tots els assalts que quedaven i d'aquesta manera endur-se, tots dos, més diners.