Netflix ha estrenat Together: Treble Winners, la sèrie documental que repassa el triplet aconseguit pel santpedorenc Pep Guardiola i el Manchester City la passada temporada. La producció, recollida en sis parts, mostra l'interior de la vida del tècnic santpedorenc i el seu equip durant la campanya històrica del 2022/23.

Per promocionar la producció, la plataforma d'streaming ha publicat algunes seqüències del documental a les xarxes. Una d'elles és l'esbroncada que l'entrenador bagenc va fer als jugadors després d'una derrota. El moment ja s'ha fet viral a xarxes com a TikTok, on el clip acumula gairebé 4 milions de visualitzacions.

Together: Treble Winners mostra les dues cares de la moneda, i també recull "un dels millors discursos de Guardiola de tots els temps", que va tenir lloc abans d'un partit contra l'Aston Villa, que l'equip anglès va acabar guanyant 3-1.

En el documental també es poden veure imatges inèdites dels vestuaris, entrenaments i celebracions de l'equip, així com una entrevista al santpedorenc i una revisió al present i futur del Manchester City.