El Parc dels Búnquers de Martinet ha aconseguit recuperar les xifres de visitants amb les quals va arrencar, l'any 2007. Des d'aquelles primeres temporades, en què aquest espai de memòria històrica va registrar entre 4.500 i 5.000 visitants, les estadístiques han anat baixant fins a situar-se al voltant dels 2.000. En els últims dos anys, en canvi, les xifres han remuntat i aquest mes de desembre el parc tanca la temporada amb un total de 4.105 visitants, el doble que en temporades anteriors.

La recuperació de les xifres de visitants coincideix amb la desena temporada del parc i després que els seus responsables tècnics i municipals hagin aplicat un pla de més promoció, així com un projecte de millora de les instal·lacions. Amb aquest renaixement de l'equipament cultural i turístic s'esvaeix el perill de tancament que el va amenaçar fa tot just dos anys.

Els 4.105 visitants fan d'aquesta temporada la tercera millor en la història del parc i això empeny els seus responsables a continuar en la línia engegada per consolidar el creixement en la pròxima campanya, que s'iniciarà la Setmana Santa de l'any que ve. Aquesta temporada el Parc dels Búnquers ha aprofitat també l'efecte crida de la Casa del Riu, un espai museogràfic sobre l'entorn natural de flora i fauna del Segre situat al costat del centre d'intepretació dels búnquers. En aquesta campanya la Casa del Riu ha rebut 307 visitants, entre els quals també hi ha hagut grups escolars. El Parc dels Búnquers explica sobre el terreny la història de la Línia Pirineus de búnquers de defensa que el franquisme va fer construir al llarg de la serralada.