Dilluns que ve, 13 de maig, s'obre el termini per fer les preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Minairons de la Seu d'Urgell per al curs 2019-2020.

Les sol·licituds es podran presentar fins al divendres 24 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc o bé per Internet des de www.laseu.cat. Les bases d'admissió per a la mateixa llar d'infants també es podran consultar a web municipal o recollir-les en paper tant a l'OAC com al Servei Municipal d'Ensenyament.

En el moment de formalitzar la preinscripció, les famílies hauran d'aportar, a més a més de l'imprès de sol·licitud omplert, la documentació següent: la fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, la fotocòpia del llibre de família, la fotocòpia de la targeta sanitària individual de l'infant i el carnet de vacunes.

Totes les famílies que ho desitgin poden visitar les instal·lacions de la llar d'infants municipals concertant una visita prèvia trucant al telèfon 973 354 891 o enviant un correu electrònic a minairons@aj-laseu.cat.