El Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell es troba en el tram final de les obres de millora i condicionament dels seus espais urbans i dels remuntadors de les embarcacions, així com dels diferents edificis de serveis. Amb les obres al parc urbà queda condicionat el paviment de llambordes, es reforça amb una nova pavimentació asfàltica el circuit perimetral i es col·loca un nou paviment amortidor sintètic de cautxú a l'àrea de jocs infantils i s'adequa la terrassa del bar per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres també milloren la tanca exterior del parc i es renova el sistema de desguàs de residus del neteja-reixes situat al final del canal d'alimentació de la minicentral per facilitar l'evacuació al riu Segre de tota la brossa que es capta en aquest punt.

Una altra obra que s'està portant a terme és la substitució dels dos remuntadors (inferior i superior) existents al Parc Olímpic del Segre, amb l'objectiu de ser més eficients i adequar-se a les necessitats del funcionament habitual del parc.

El pressupost d'adjudicació d'aquestes obres de condicionament del parc urbà i la renovació dels remuntadors és de 457.988,22?, que tenen el finançament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Català de l'Esport. Paral·lelament, també es realitzen obres de millora en l'edifici principal del Parc del Segre, al gimnàs i al magatzem. Les obres abasten la impermeabilització d'una part de la coberta de l'edifici de serveis i d'una part de la terrassa nord.