La Cambra de Comerç de Girona ha anunciat l´organització de la cinquena edició de la fira d´ocupació juvenil, TreballemGI, la qual es farà excepcionalment e manera virtual. La fira se celebrarà el proper dia 16 de desembre, de les nou del matí a les sis de la tarda a través del portal firavirtual.treballemgi.cat, segons han anunciat els organitzadors.

L´esdeveniment va dirigit als joves i està organitzat per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l´Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i del Servei d´Ocupació de Catalunya. L´objectiu és «ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves», segons han apuntat des de la Cambra. Així, els joves que hi assisteixin virtualment hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l´alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal.

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, ha destacat que «les fires anteriors han donat uns resultats excel·lents de manera presencial i confiem que en el seu format virtual que aquell nivell de participació i resultats continuï en la mateixa línia». La fira permetrà als joves consultar ofertes de treball en diversos àmbits professionals de més de 35 empreses que hi participaran oferint múltiples llocs de treball.