L'Ajuntament de Bellver de Cerdanya preveu començar a pavimentar a l’octubre diversos carrers de Bellver de Cerdanya i dels nuclis de Bor i Talló. Les obres, que acaben de posar-se a licitar, permetrà resoldre el deteriorament que el clima d’alta muntanya acaba generant amb els anys a aquests trams.

A Bellver, les zones que s'arreglaran són cèntriques i alguns d'ells són zones de pas per accedir a altres nuclis pertanyents al municipi. L'actuació permet mantenir la pavimentació que, en ser una zona d'alta muntanya, les pluges, les nevades i el gel, amb el pas dels anys, els acaben deteriorant i provocant danys. Els Carrers Sant Antoni, Francesc Macià, Sant Roc, Batllia, Nuno Sanç i part del Camí Reial seran els punts on s'actuarà.

Al nucli de Bor, també s'asfaltaran El carrer de Sant Marcel, que és el carrer d'accés a la zona del Serrat i un carrer sense nom. A aquest punt, el consistori ja ha fet diverses campanyes d'asfaltatge, però aquest tram havia quedat pendent.

Per últim, s'actuarà al nucli de Talló. Aquí també s'han fet diverses actuacions i quedaven pendents la plaça Major i el Camí de l'Ingla fins a la sortida del nucli. El pressupost estimat de la intervenció és 140.332,44 euros, amb IVA inclòs, i serà pagat íntegrament pel consistori de Bellver de Cerdanya.