Els comerciants de Puigcerdà han reinventat l’esdeveniment gastronòmic Puigcerdà Tasta per tal d’adaptar-se a les noves exigències per la pandèmia i han anunciat que aquest mes les compres a les botigues de la capital cerdana es traduiran en vals de regal de tastos gastronòmics als establiments d’alimentació i restauració locals.

L’Associació de Comerç de Puigcerdà ha organitzat una edició especial del Tasta amb la voluntat de reactivar la promoció dels establiments associats. En aquesta edició no se celebrarà una activitat gastronòmica puntual al Passeig, com en anys anteriors, sinó que les botigues repartiran tiquets de descompte als seus clients entre els dies 9 i 12 d’octubre. Entre els comerços que repartiran els tiquets, una quarantena, n’hi ha de tots els sectors: immobiliàries, joieries, roba, llibreries, merceries, productes de salut o d’artesania.

Els vals es podran canviar fins al dia 9 de novembre en tretze establiments d’alimentació: Cal Barretina, Carnisseria Blanch, Carnisseria Meya, Casa Esquena, Cuida’t, Forn Moya, Forn Palau, Fruites Mari, La Viniteca, Obach, Pastisseria Gil, Rústic i Vinalium.

L’Associació de Comerç ha explicat que amb aquesta campanya es pretén no només incentivar la compra en aquests establiments participants, sinó també promocionar el producte de proximitat, un dels subsectors, l’agroalimentari.