El temporal de pluges que ha travessat el país els últims deu dies ha estat de neu a les cotes altres de Pirineu aportant nous gruixos a les estacions d’esquí i, així, obrint una nova perspectiva de la recta final de la temporada. A les pistes alpines d’Alp, la Molina i Masella han acumulat gruixos al voltant dels 25 centímetres de neu nova en funció de la cota.

El final dels dos episodis de pluja i llevantades de les últimes setmanes ha comportat també una baixada dràstica de les temperatures durant la nit, la qual cosa ha permès també els gestors de les estacions estabilitzar els nous gruixos. Al cim de la Tosa es registra aquests dies temperatures nocturnes que arriben als nou graus negatius. Masella ofereix en aquest tram final de la campanya un domini amb 47 pistes obertes i 54 quilòmetres de circuits amb qualitat de neu pols i primavera segons la cota. Des de Masella han recordat que ja està a la venta del forfet de temporada de primavera, que amb un preu de 225 euros es pot amortitzar en cinc jornades d’esquí, segons la mateixa estació.

La nevada també ha beneficiat les estacions d’esquí nòrdic, com ara la de Tuixent, que ha passat d’anunciar el tancament de la temporada per falta de neu a reimpulsar-la obrint les instal·lacions també entre setmana. L’estació cerdana de Lles també obre els itineraris d’esquí, de la mateixa manera que la urgellenca de Sant Joan de l’Erm, mentre que Guils obre els circuits de raquetes. Aransa té tancats els serveis entre setmana.