El 28è Festival Vila de Llívia porta aquest cap de setmana dues prestigioses orquestres europees. Aquesta nit, el cicle iniciat dimecres continua amb l´Orquestra de Cambra Mendelssohn, de Veszprem (Hongria), dirigida per Peter Kovats, que serà també violí solista del concert per a violí en Re major amb què s´iniciarà el concert. A la segona part, es podrà escoltar la Simfonia en Do major Júpiter.

Diumenge, l´Orquestra Simfònica de Praga, que presenta un repertori txec. Sota la batuta de Jan Txalupecky, l´orquestra presentarà un repertori txec, que començarà amb una obra de Smetana, l´obertura La núvia venuda, i seguirà amb un concert per a violoncel de Dvorák, que executarà Michal Kanka com a solista. A la segona part, el programa prosseguirà igualment amb el compositor de la Bohèmia, de qui s´interpretarà la seva simfonia número 9, coneguda com Simfonia del Nou Món, la seva obra culminant.

El festival continua dimarts, dia 18, amb l´Orquestra Franz Liszt de Budapest, amb Laia Masramon com a pianista solista convidada, que interpretarà un concert de Chopin.