Una part del darrer film de l'actor nord-americà Adam Sandler s'ha gravat a la Badia de Palma i també al nucli històric de la capital balear. Tot i que Sandler és el protagonista de la pel·lícula, en el rodatge de les escenes que s'han ambientat a Mallorca no hi ha assistit ell ni tampoc altres figures de la pel·lícula, com Al Pacino i Katie Holmes. El rodatge de les escenes s'ha fet amb helicòpter i sota la mirada el director del film, Denis Dugam, i el productor José Luís Escolar. 'Jack and Jill' conta la història d'un publicista d'èxit de Los Angeles (Adam Sandler) que rep la visita de la seva germana bessona, interpretada pel mateix Sandler. Completen el rodatge Al Pacino i Santiago Segura.

'Jack and Jill', la nova pel·lícula de l'actor nord-americà Adam Sandler i el director de cinema Denis Dugam, té una part ambientada a Mallorca. En concret, a la badia de Palma i al centre històric de la ciutat. El rodatge es va produir la setmana passada, els dies 27, 28 i 29 de desembre, a diferents indrets de la part costanera i històrica de la ciutat.

Les estrelles del film, però, com serien el mateix Sandler, l'actriu Katie Holmes i l'actor Al Pacino, no van ser a Palma ja que les escenes gravades es feien des d'un helicòpter sota l'atenta mirada del director Dugam i de José Luís Escolar, de la productora 'Calle Cruzada'. Aquesta empresa gestiona entre el 70 % i el 80% de les pel·lícules de Hollywood amb presència d'actors o actrius espanyols. En aquest cas es tracta de l'actor Santiago Segura, que fa de pretendent de Katie Holmes, esposa de Sandler a la pel•lícula.

El guió de la cinta és del mateix Sandler en col·laboració amb Steve Koren i Robert Smigel. El director, Denis Dugam, és responsable de títols com 'Este chico es un demonio' o 'Niños grandes'. 'Jack and Jill' serà una realitat el proper 2011 i conta la història de Jack Sadelstein (Adam Sandler), un publicista d'èxit de Los Angeles, amb fills i casat amb Erin (Katie Holmes), que rep la visita de la seva germana bessona Jill, interpretada pel mateix Sandler, amb motiu de la celebració del dia d'Acció de Gràcies. Al Pacino completa el repartiment de la pel·lícula, que s'interpreta a ell mateix, juntament amb Santiago Segura, que fa de pretendent de Holmes.

La gestió dels permisos i instàncies municipals que han permès el rodatge a Mallorca han estat coordinats per la Palma Film Office, una entitat que pertany a l'Àrea de Promoció Econòmica i Emprenedors de l'IMFOF, de l'Ajuntament de Palma. Aquesta entitat ha focalitzat i ha centralitzat tots els serveis que han permès la gravació. Des de l'Ajuntament de Palma subratllen la necessitat d'enllestir projectes de suport a la indústria cinematogràfica a través de les institucions públiques.