20 de juliol de 2014
20.07.2014

Vegetació cuita a 1.270 graus

L'artesenca Maria Picanyol exposa al Forn de la Calç de Calders 24 obres ceràmiques inspirades en la "Natura" La mostra, oberta fins al 20 de setembre, recull l'empremta de plantes i arbres

20.07.2014 | 00:00
Maria Picanyol davant de les peces de textures vegetals: estampades a les peanyes o enfilant-se dos metres

Maria Picanyol (Artés, 1949) va inaugurar ahir l'exposició Natura al Cacis (Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat), situat al Forn de la Calç de Calders. A la sala hi presenta 22 peces ceràmiques de nova creació i a l'exterior, a les arcades dels forns, hi ha situat dues peces més: una de nova i una que, tot i que fa temps que existeix, encara no havia exposat mai: fa 1,80 metres i representa una soca amb branques i tres cares de dona.
Les obres de Picanyol es podran veure al Cacis fins al 20 de setembre. La ceramista s'ha inspirat en la natura de forma gairebé irremeiable: "el Forn de la Calç pertany a Calders, però la gent d'Artés ens sentim aquests boscos molt nostres. Jo ja hi venia a buscar bolets amb el pare". La proposta de Roser Oduber, directora del Cacis, doncs, "em feia il·lusió. La gent potser veurà la continuïtat del meu treball en aquestes peces, però la veritat és que són diferents".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.