La inquietant història de l'actriu gironina Anna Allen està corrent com la pólvora a Internet. Va començar la seva carrera a Barcelona amb obres de teatre i petits papers a TV3 com «Cala Reial», es va fer coneguda pel seu paper de xicota de Toni a la sèrie «Cuéntame».

Allen va tornar a escena la passada setmana quan des de les xarxes socials va afirmar que havia estat convidada als Premis Oscars. De fet, agències de notícies i diversos portals es van fer ressò de la seva presència a la gala més important del cinema, explicant entre altres coses que compartia publicista, Shawn Sachs, amb celebrities de la talla de Ben Affleck, Bon Jovi o Justin Timberlake.

Doncs bé, sembla que tot ha estat una farsa. I no només es va inventar la seva presència als Oscars sinó que tota la seva vida és una gran mentida. El muntatge de l'actriu va fer aigües quan ella mateixa va fer circular una foto seva posant a la catifa vermella en la qual es podia apreciar una sospitosa ombra.

Això va fer que molts internautes sospitessin de la veracitat de la informació, i finalment s'ha descobert que són molts els fotomuntatges publicats per l'actriu i moltes les mentides explicades.

Allen no només es va inventar la seva participació a la gala de Oscars 2015 sinó que també es va inventar la seva presència en diferents festivals de cinema. L'actriu va utilitzar Photoshop o un programa similar per posar la seva cara sobre la de l'actriu Kasia Smutniak al Festival de Cinema de Roma de 2013, fent creure a tothom que era ella sobre la catifa vermella dels Ángeles.

La llista de muntatges d'Anna Allen espanta. També es va inventar una participació en un suposat capítol de la sèrie nord-americana 'The Big Bang Theory' pujant una foto amb l'equip. Una foto falsa, és clar.

En su ahora borrada cuenta de Instagram subió cantidad de fotos robadas de la cuenta de la actriz Sophia Bush.

En el seu ara esborrat d'Instagram va pujar quantitat de fotos robades del compte de l'actriu Sophia Bush. Les retallava i aplicava un filtre per fer creure que eren seves. Allen no ha fet declaracions al respecte de 'l'enxampada' i s'ha limitat a esborrar tots els seus perfils de les xarxes socials.