Aquest divendres 11 de desembre, Blaumut, la formació integrada per Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Oriol Aymat, Manel Pedrós i Manuel Krapovickas, acutarà a la Sala Gran del Kursaal per presentar el seu darrer disc ´El primer arbre del bosc´.

Blumut és una de les formacions més consolidades de la nova fornada de grups de pop catalans. El seu èxit es deu, sobretot, a la seva singular fusió del folk, música clàssica i cançó d´atuor, i a cançons tan bones com ´Pa amb oli i sal´ i ´Bicicletes´ del seu disc de debut, ´El turista´ (2012), que ja es va poder escoltar a la Sala Gran del Kursaal.

Aquesta vegada tornen amb el seu nou disc ´El primer arbre del bosc´, amb més producció i profunditat que l´anterior, i que es va estrenar el març passat a l´Auditori de Barcelona. Un treball format per tretze temes que construeixen una nova etapa de la banda, més sòlida i amb detalls que broden de nou la feina meticulosa del grup.

´Blaumut´ ens submergeix en un mar d´emocions a flor de pell. Un treball cuinat a foc lent que esdevé un viatge particular pel bosc en què podrem escoltar algunes cançons com ´El vent que mou el temps ´ o ´Cartes de l´Orient´.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet ( HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat). El preu de les entrades és de 18€ (15€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).