Segueix-nos a les xarxes socials:

Exhaurides les entrades del concert de Manel al Kursaal

El grup actuarà a Manresa l'11 de novembre per presentar el disc 'Jo competeixo'

Exhaurides les entrades del concert de Manel al KursaalQueralt 2016

El teatre Kursaal ha exhaurit les entrades per al concert de presentació de ´Jo competeixo´, el darrer disc del grup Manel, previst per al divendres, 11 de novembre (21:00h) a la sala gran del Kursaal.

Aquesta serà la tercera vegada que la formació actua al Kursaal. El juny de 2011 Manel va presentar a la sala gran '10 milles per veure una bona armadura', en un concert en què es van exhaurir les entrades només 14 minuts després de posar-les a la venda. I dos anys abans, el 12 de febrer del 2009 el grup també va fer al Kursaal un dels primers concerts en un gran teatre per presentar el seu primer álbum, ´Els millors professors europeus'; que estava programat a la sala petita i es va haver de traslladar a la sala gran.

Manel va iniciar gira per teatres el passat dissabte, 1 d´octubre en un Auditori de Girona ple a vessar. En el futur més pròxim els espera el Teatre Tívoli de Barcelona, on tocaran en dues sessions consecutives els propers 10 i 11 d'octubre, i a continuació visitaran Andorra, Bilbao i Múrcia, entre d'altres. Més oportunitats per veure de prop la translació al directe de ´Jo competeixo´ (2016), el quart àlbum del grup barceloní que, des de la data de sortida (10 d'abril), no ha abandonat les llistes de vendes estatals i acumula vint-i-quatre setmanes al Top-100.

Primavera Sound, MadCool, Vida, Canet Rock, Pop CAAC de Sevilla, Cap Roig, Sonorama, Porta Ferrada o Granada Sound, han acollit a Manel en l'estiu amb més quilòmetres recorreguts de la seva trajectòria. Una agenda farcida de concerts que ara canvia els grans espais i l'aire lliure per la intimitat de teatres i auditoris, amb alguna excepció, com l'actuació a la Festa de Benvinguda a la UV16 que se celebrarà a la Plaça de Bous de València el 21 d'octubre, o el concert a la sala Joy Eslava de Madrid la setmana anterior (14 d'octubre), amb les entrades a punt d'exhaurir-se. Una tendència - la de les entrades esgotades o a punt de fer-ho - que inclou també Barcelona, Granollers, Andorra, Manresa i Vic, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu