El teatre Kursaal ha exhaurit les entrades per al concert de presentació de ´Jo competeixo´, el darrer disc del grup Manel, previst per al divendres, 11 de novembre (21:00h) a la sala gran del Kursaal.

Aquesta serà la tercera vegada que la formació actua al Kursaal. El juny de 2011 Manel va presentar a la sala gran '10 milles per veure una bona armadura', en un concert en què es van exhaurir les entrades només 14 minuts després de posar-les a la venda. I dos anys abans, el 12 de febrer del 2009 el grup també va fer al Kursaal un dels primers concerts en un gran teatre per presentar el seu primer álbum, ´Els millors professors europeus'; que estava programat a la sala petita i es va haver de traslladar a la sala gran.

Manel va iniciar gira per teatres el passat dissabte, 1 d´octubre en un Auditori de Girona ple a vessar. En el futur més pròxim els espera el Teatre Tívoli de Barcelona, on tocaran en dues sessions consecutives els propers 10 i 11 d'octubre, i a continuació visitaran Andorra, Bilbao i Múrcia, entre d'altres. Més oportunitats per veure de prop la translació al directe de ´Jo competeixo´ (2016), el quart àlbum del grup barceloní que, des de la data de sortida (10 d'abril), no ha abandonat les llistes de vendes estatals i acumula vint-i-quatre setmanes al Top-100.

Primavera Sound, MadCool, Vida, Canet Rock, Pop CAAC de Sevilla, Cap Roig, Sonorama, Porta Ferrada o Granada Sound, han acollit a Manel en l'estiu amb més quilòmetres recorreguts de la seva trajectòria. Una agenda farcida de concerts que ara canvia els grans espais i l'aire lliure per la intimitat de teatres i auditoris, amb alguna excepció, com l'actuació a la Festa de Benvinguda a la UV16 que se celebrarà a la Plaça de Bous de València el 21 d'octubre, o el concert a la sala Joy Eslava de Madrid la setmana anterior (14 d'octubre), amb les entrades a punt d'exhaurir-se. Una tendència - la de les entrades esgotades o a punt de fer-ho - que inclou també Barcelona, Granollers, Andorra, Manresa i Vic, entre d'altres.