El grup Manresa Teatre Musical (MTM) ha anul·lat la funció de 'Hello Dolly!' programada per dissabte, dia 22, a les sis de la tarda al Teatre Comarcal de Solsona. Atès el volum d’entrades venudes anticipadament fins a dia d’avui, la companyia ha considerat convenient realitzar una única funció, el diumenge a la mateixa hora.

Per aquest motiu, tothom que hagi adquirit una entrada per dissabte té l’opció de canviar-la per l’endemà, o bé recuperar-ne els diners. Per fer-ho, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme entre aquest dijous i diumenge a les dotze del migdia. Tant l’escola d’arts escèniques de la capital bagenca com la regidoria de Cultura lamenten aquesta suspensió del musical i les possibles molèsties causades al públic.

Tot i això, es comunica que es manté inalterable la funció de diumenge, igual com l’activitat pedagògica gratuïta programada per al diumenge a les quatre de la tarda i d’entrada lliure. Qui vulgui comprar una entrada o inscriure’s a l’activitat ha de fer-ho a l’Oficina de Turisme. També hi haurà entrades a la venda a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle.

'Hello Dolly!' és el cinquè musical que MTM porta al Teatre Comarcal de Solsona. Estrenat a Broadway el 1964, és un dels clàssics nord-americans més emblemàtics i la companyia manresana n’ha fet la primera adaptació al català sota la direcció de David Bacardit. Es tracta d’un vodevil amb coreografies multitudinàries en què participen més de 80 artistes ballant i cantant en directe.